Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua

 

TUTO Hockey kohti valkeaa joulua


TUTO Hockeyn tavoitteena on kerätä 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa, silloin TUTO Hockeylle koittaa valkea joulu. TUTO pääsee terveellä joukkueella piste metsästykseen viikonlopun kamppailuihin, sillä ennen taukoa kiusannut flunssa-aaltokin on voitettu. Ainoastaan pitkäaikaispotilaat ovat sivussa.

TUTOlle valkea joulu 18 pisteellä

”Tarkistimme Karjala -turnauksen tauolla välitavoitteitamme. Olen sitouttanut valmennusjohdon ja pelaajat pienten askelten politiikkaan. Meillä on 11 peliä joulutaukoon, joista kuusi on kotona ja viisi vieraissa. Organisaatiomme tavoite on 18 pistettä näistä otteluista. Pistekeskiarvona 1,6 pistettä/ peli. Mikäli yllämme tähän tavoitteeseen, TUTO Hockeylle tulee valkea joulua, kommentoi TUTO Hockeyn varatoimitusjohtaja Juhani Tamminen".

Motivoitunut ja harjoitellut TUTO Hockey palaa tauolta kaukaloon!

”Tauon aikana olemme saaneet harjoitella hyvin. Erityisesti ylivoimapeliä on nyt treenattu ja ainakin harjoituksissa se on kulkenut mukavasti. Viikonlopun peleihin lähdemme positiivisella mielellä ja terveellä joukkueella. Santanen pelaa ensimmäisen ottelunsa huomenna Kouvolassa”, kommentoi TUTO Hockeyn päävalmentaja Kari Makkonen.

”Pitää kyllä sanoa, että tauko tuli meille hyvään paikkaan. Nyt olemme päässeet harjoittelemaan hyvin ja palautumaan alkusyksyn otteluista. Omiin otteisiin olen melko tyytyväinen, mutta tiedän kyllä pystyväni vielä parempaankin. Tähän myös pyrin jatkossa”, kommentoi TUTO Hockeyn luottohyökkääjä Antti Virtanen.

”Huominen ottelu on itselleni omalla tavallaan erityislaatuinen, kun palaan ensimmäistä kertaa vierasjoukkueen paidassa Kouvolaan. Siellä on paljon tuttuja kavereita vastassa ja varmasti kovapeli edessä, joten innolla lähdetään sinne kolmea pistettä hakemaan”, kommentoi Ville-Vesa Vainiola.

Pelaajista Toni Jalo kertoi puolestaan tiedotustilaisuudessa median pyynnöstä jo hieman lauantain TUTO-Sport ottelusta. ”Olemme tosiaan pelanneet Sportin vastaan jo kahdesti sarjassa. Kummatkin ottelut ovat olleet tasaisia ja kovia vääntöjä ja sellaista odotan nytkin.  Otteluissa on ollut aiemmin myös hyvä tunnelma ja hyvin katsojia, joten toivottavasti yleisöä saapuu OS/G Areenalle runsaasti nytkin ja saadaan tunnelma kattoon myös katsomossa.

TUTO Hockey – Sport OS/G Areenalla lauantaina 19.11. klo 17.00!

TuTon tiedotteesta  / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää