Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey hakee voittoa omalla pelillä

 

TUTO Hockey hakee voittoa omalla pelillä


TUTO Hockey pelaa viimeisen ottelun ennen joulutaukoa keskiviikkona OS/G Areenalla. Silloin vastaan asettuu sarjakakkonen Mikkelin Jukurit. TUTO Hockeyn valmentajien mukaan ottelusta haetaan voittoa omalla pelillä. Silloin saavutettaisiin myös TUTO Hockeyn marraskuussa lanseeraama ”operaatio Valkea joulu” eli 18 pistettä 11 ottelusta ennen joulutaukoa.

”Kolme pistettä ja voitto mielessä lähdemme huomiseen otteluun.  Olemme jo aiemmin osoittaneet, että pystymme pelaamaan täysin tasavertaisesti kärkijoukkueita vastaan. Meillä ei ole mitään syytä lähteä huomiseen peliin altavastaajina”, kommentoi päävalmentaja Makkonen.

”Minulle on aika vieras ajatus lähteä otteluun vastustaja ajatellen. Itse näen, että otteluita lähdetään voittamaan omalla pelillä vastustajasta riippumatta. Jos pystymme siihen mitä parhaimmillaan olemme esittäneet, voitamme kenet tahansa. Jukurit on sarjan kärkiporukoita, kuten sarjataulukosta näkee. Tasoerot tässä sarjassa ovat varsinkin yksittäisissä otteluissa todella pienet, joten kyllä me varmasti voitosta taistelemme huomenna” kommentoi puolestaan TUTO Hockeyn valmentaja Ortio.

Tavoitteena oman pelin kehittäminen ja sarjasijoituksen nostaminen

”Olen pyrkinyt jatkuvasti parantamaan peliä. Pisteet sinänsä ei välttämättä kerro, miten on pelannut. Joskus voi pelata hyvin saamatta yhtään pistettä ja välillä voi tulla huonollakin pelillä pari pinnaa. Kaiken kaikkiaan olen pelannut mielestäni melko tasapainoisen alkukauden. Tarkoituksena on tietenkin edelleen parantaa ja auttaa joukkue korkeammalle.

Hyökkääjän kannalta Jukurit on vähän kuin Mestiksen JYP. Se heittää paljon kiekkoa päätyyn ja paineistaa kovaa. Olemme kuitenkin pelanneet hyvin heitä vastaan, joten eiköhän me huomennakin kolme pistettä napata”, kommentoi TUTO Hockeyn avain hyökkääjiin kuuluva Ville-Vesa Vainiola.  

”Pääsin tosiaan pitkästä aikaa pelaamaan lauantaina ja hyvältähän se tuntui. Olen syyskaudella päässyt pelaamaan ihan mukavasti ja pelikin on kulkenut pääosin hyvin. Jatkossa tavoitteena on auttaa joukkuetta entistä korkeammille sijoille, sillä eihän kukaan voi olla tyytyväinen nykyiseen sarjasijoitukseen.

Maalivahdin kannalta Jukurit on aika vaikea vastustaja, sillä se on erittäin vaarallinen vastaiskujoukkue. Olemme kuitenkin pelanneet Mikkelissä kaksi hyvää peliä heitä vastaan ja saaneet sieltä neljä pistettä, joten kyllä huomennakin voittoa haetaan”, kommentoi maalivahti Kim Törnström.

Avauskautta Mestiksessä pelaava keskushyökkääjä Santeri Halme on päässyt viime otteluissa pisteiden ja maalien makuun. Lauantaina tärkeän tasoitusmaalin tehnyt Halme veti yhteen alkukauden ja katsoi jo tulevaan.

”Alkukausi oli vaikeahko ja hetken kesti, että pääsin pelirytmiin mukaan. Viime aikoina peli on parantunut ja vastuu kasvanut. Samalla on alkanut tulla maaleja ja onnistumisia hyökkäyspäässä. Loppukauden tavoitteena on auttaa joukkue playoffeihin ja siellä sitten hakea todellista menestystä,” kommentoi Santeri Halme.

Saavuttaako TUTO voiton ja valkoisen joulun vai onko sarjakakkonen tylyvieras? Se selviää huomenna.
TUTO Hockey – Jukurit keskiviikkona 21.12. klo 18.30 OS/G Areenalla.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää