Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Heikko avauserä maksoi pisteet - Penttinen palasi tehokkaana

 

Heikko avauserä maksoi pisteet - Penttinen palasi tehokkaana


TPS esitti Oilersia vastaan erittäin mallikasta peliä 40 jälkimmäistä minuuttia, mutta avauserän virkamiesmäiset otteet jättivät kotijoukkueen takaa-ajajiksi. TPS kiri kolmannessa erässä vielä kahden maalin päähän, mutta Oilersin puolustus ja loistavan pelin pelannut maalivahti Niko Nordström pitivät pintansa. Tärkeät ja Oilersin pudotuspelipaikkaa tukevoittaneet pisteet Espooseen lukemin 5-8 (1-4, 1-2, 3-2). Tappio kismitti TPS:n päävalmentaja Perttu Kytöhonkaa.

- En tiedä mistä johtui, mutta avauserä oli meiltä lepsu esitys. Oilersin tasoista jengiä vastaan meidän pitää pelata hyvä matsi, mikäli pisteitä mielitään ottaa. Tätä hyvää otetta nähtiinkin kahdessa jälkimmäisessä erässä, mutta nyt ei riittänyt. Toisena päivänä olisi voinut käydä toisin.

TPS ampui kohti Nordströmin vartioimaa Oilers-maalia 77 kertaa Oilersin tyytyesssä 37 kutiin. Päätöserässä TPS-hyökkääjien sihtikin oli kohtuullisen hyvin kohdillaan ja Nordström joutui venymään pallon tielle peräti 14 kertaa.

- Kuten mainitsin, kaksi jälkimmäistä erää oli meiltä hyvää, aktiivista ja tasapainoista pelaamista. Toki harmittaa kakkoserän Oilers-maalit, mutta noin muuten hyvää tekemistä. Täytyy vielä videolta kytätä jäätiinkö vielä pikkaisen ulos ihan parhailta sektoreilta, mutta muuten oltiin kyllä hyviä. Kun ei pisteitä saatu, tämä pitää ottaa tästä pelistä mukaan.

TPS-paitaa paluun tehnyt Jarkko Penttinen iski kaksi maalia ja pelasi muutenkin vahvan ottelun kahteen suuntaan. Mies itse oli positiivisesti yllättänyt vireestään.

- Ei oikein tiennyt mitä odottaa kun joukkueen kanssa oli treeniä viikko takana ja sitä ennen pitkä tauko. Yllättävän mukavasti henkilökohtaisella tasolla lähti kulkemaan, jaksoi vetää loppuun saakka hyvin.

- Jarkko näytti heti mikä on miehiään kun ei tarvitse pelata vaivojen kanssa. Hänestä on meille todella paljon iloa loppukaudella.

TPS:n pudotuspelitaistelu sai pienen kolhun, mutta Kytöhongan mukaan kaikki on edelleen omissa käsissä.

- Nyt näyttää siltä, että hyvävireinen Happee menee menojaan ja Oilers varmasti varmisti tätä myöten oman paikkansa. Tällä hetkellä haiskahtaa meidän, Torin ja KrP:n väliseltä taistelulta tuo kahdeksas sija, unohtamatta hyvävireistä NST:tä. Josba on myös perinteisesti kova keväällä, joten varmaan saadaan tähän tiukat kapinat loppukaudelle.

- Me olemme nyt rosterin osalta paremmassa tilanteessa kuin kertaakaan tällä kaudella ja jengissä on hyvä kilpailu pelipaikoista. Me tulemme aivan pomminvarmasti jatkuvasti parantamaan ja uskon, että hyvä pelimme tulee vielä riittämään pitkälle.

TPS kohtaa lauantaina kärkijoukkue SPV:n Seinäjoella.

TPS:n tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Palloseura - logo

TPS - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää