Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan

 

TuTo kohtaa perjantaina Kiekko-Vantaan


Omalla pelillä kolme pistettä

”Jokainen tiedostaa varmasti huomisen ottelun hengen. Ainoa tavoitteemme on ottaa kolme pistettä. Sitä lähdemme hakemaan samalla energisellä ilmeellä, jota esitimme SaPKoa vastaan ensimmäiset 10 minuuttia. Nyt tavoitteena on toki pelata samalla tavalla koko ottelun ajan”, kommentoi Makkonen.

”Joukkueessa on hyvät fiilikset ja pieni hengähdystauko peleistä on otettu ilolla vastaan. Huomisesta pelistä voisin sanoa sen, jota olen painottanut koko kauden, tärkeintä on pelata sitä omaa peliä. Jos siinä onnistumme, on lopputulos varmasti hyvä” kommentoi valmentaja Kai Ortio.

”Fiilikset on hyvät. Rauhallisempi pelitahti (2 peliä 2 viikkoon) on sopinut itselleni todella hyvin. Nyt on päässyt vähän lepäämään ja keskittymään oheisharjoituksiin paremmin. Omalta osalta alkukausi oli vähän vuoristorataa, kuten koko joukkueella.  Kauden edetessä pelini on parantunut. Loppukauden tavoitteena on ainoastaan se, että selviytyisimme joukkueena playoff-taistoihin, kommentoi puolustaja Mikael Aaltonen.

”Joukkueessa on hyvä henki ja fiilikset on vain parantunut, kun on tutustunut porukkaan paremmin. Olen päässyt pelaamaan ihan mukavasti, mutta vielä on ollut vähän epätasaisuutta otteissa. Välillä on tullut hyviä otteluita ja välillä vähän heikompia suorituksia, joten loppukaudeksi on vielä parannettavaa” kommentoi maalivahti Juho Santanen.

Juniorit valtaavat OS/G Areenan

TUTO Hockeyn voitto Kiekko-Vantaasta ei jäänne kiinni ainakaan kannatukseen puutteesta. OS/G Areenalle odotetaan suurta yleisöryntäystä, johon oman mausteensa tuo lähialueen juniorit.

”Viime ottelussa meillä oli 1800 katsojaa ja hyvä fiilis. Joka ottelussa on kuitenkin pyrittävä parempaan, joten toivottavasti huomenna on vähän enemmän väkeä ja vielä parempi fiilis. Oman mausteensa huomenna tuo se, että olemme kutsuneet lähialueen juniorit illan otteluun vieraaksemme. Sieltä on tulossa lähes 1000 junioria vanhempineen katsomaan peliä. Lipunmyynti otteluun on sujunut muutenkin vauhdikkaasti, joten OS/G Areenalla on varmasti hyvä fiilis huomenna”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Santtu Kiilli.

TuTon tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää