Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Olli Aakula palaa keskiviikkona liigaan oranssi-mustassa asussa

 

Olli Aakula palaa keskiviikkona liigaan oranssi-mustassa asussa


Keskipelaajien loukkaantumisista ja sairastumisista kärsinyt Raision Loimu saa keskiviikon MuurLe-otteluun huippuvahvistuksen kun muutama kausi sitten vielä liigan ehdottomiin kärkipelaajiin kuulunut Olli Aakula (34 v, 197 cm) palaa liigakentille Loimun paidassa. Piivolleyn riveissä viimeiset liigapelinsä pelannut Aakula pelasi viime kauden kasvattajaseurassaan Vihdin Lentopallossa ykkössarjaa ja tämän alkukauden hän on ollut pelaamatta.

Aakulan papaerit siirrettiin tammikuun lopussa sulkeutuvan siirtoajan viimeisinä päivinä ViLePasta Loimuun ja mies on edustuskelpoinen keskiviikon ottelussa. Tällä hetkellä on varmaa että Aakula on keskiviikkkona mukana, mutta jatkon osalta tilannetta katsotaan rauhassa. Loimun treeneissä Aakulaa on nähty jonkun verran tammikuun aikana, joten aivan kylmiltään kokenut pelimies ei kehään hyppää.

- Ollista saadaan tärkeä apu, kun Markus Kaurtokin on nyt loukkaantunut. Hänet pystyy heittämään tarvittaessa kentälle myös muille paikoille, mikä antaa meille muun muassa hyvän mahdollisuuden taktiseen tuplavaihtoon. Tuon tason pelimiehen taidot eivät katoa minnekään puolessa kaudessa, kommentoi Aakulan jo ViLePan ajoilta tunteva Loimun päävalmentaja Tomi Lemminkäinen.

Aakula on pelannut pitkän uransa aikana kotimaan liigassa sekä keskipelaajana että hakkurina Perttelin Peikoissa, Salon Piivolleyssa ja Tampereen Isku-Volleyssa. Lisäksi hän on voittanut maailman parhaimpiin seurajoukkueisiin lukeutuvan saksalaisen VfB Friedrichshafenin riveissä joukkueen avainpelaajana Bundesliigan pronssia ja Saksan Cupin kultaa. Kotimaan liigassa Aakula on voittanut 7 mitalia, mutta ei yhtään kultaista. Suomen Cupissa on kultaa tullut kerran ja hopeaa kolmesti. Maajoukkueessa sini-valkoisia värejä Aakula on edustanut vuosina 1999-2005 kaikkiaan 110 kertaa. Aakula on valittu kauden parhaaksi mieslentopalloilijaksi kaudella 2003 ja SM-liigan all-stars joukkueeseen vuosina 2004 ja 2005.

Loimun keskiviikon vastustaja, Muuramen Lentopallo, pitää tällä hetkellä hallussaan liigan neljättä sijaa, joka on Loimun tavoitteena runkosarjan päättymiseen mennessä. Neljäs sija toisi kotiedun puolivälieriin. Tämän tavoitteen hengissä pitämisen vuoksi keskiviikon ottelu onkin erittäin tärkeä. Loimu on tällä hetkellä sarjassa kuudentena kahdeksan pistettä MuurLen takana.

Loimu kohtasi MuurLen juuri puolitoistaviikkoa sitten vieraskentällä. Loimu aiheutti tuossa ottelussa keskisuomalaisille kauden ensimmäisen tappion heidän kotikentällään lukemin 2-3. Loimun ottelun sankareita oli tuolloin hakkuri Duncan Budinger, joka teki ottelussa 22 pistettä. Myös Henri Tuomi oli tärkeässä roolissa peräti seitsemällä torjuntapisteellään. Budingerin ja Tuomen tehoja tarvitaan myös keskiviikkona kotihallissa.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää