Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Iskeekö Aakula avaukseen televisiokameroiden edessä

 

Iskeekö Aakula avaukseen televisiokameroiden edessä


Raisiossa pelataan maanantaina mielenkiintoinen lentopallon Mestaruusliigan televisio-ottelu, jossa Loimu saa vastaansa oululaisen Sun Volleyn. Kahden vuoden takaisesta tuplamestaruudesta on Sun Volleyn riveissä vielä monta samaa kasvoa, mutta pelikentällä meno ei ole säilynyt aivan kultakevään kaltaisena.

Sun Volleyn tavaramerkki on ollut hyvä takakenttäpelaaminen, jota johtaa ex-loimulainen libero Juho Rajala. Vastaanottotilastossa oululaiset ovat liigassa 3. sijalla, mutta hyvä vastaanotto ei ole johtanut tehokkaaseen hyökkäykseen. Joukkueen valmentaja Sami Kurttila onkin viime otteluissa hakenut hyökkäykseen lisää tehoja käyttämällä passarina sekä Petteri Parkkisenniemeä että Mikko Kallioniemeä. Sun Volleyn puolustuspelaaminenkin on viime vuosina ollut liigan parhaimmistoa. Hyvin organisoitua puolustuspelaamista organisoi huippulibero Rajalan lisäksi myös beach volley kentillä menestynyt Anssi Hakala. Ottelut Sun Volleyta vastaan ovat yleensä yleisöön meneviä, koska vastustajan kovejakin pommeja poimitaan takakentältä takaisin peliin ja itselle hyökättäväksi.

Maanantaina kotijoukkueen osalta mielenkiintoista on nähdä tekeekö liigalegenda Olli Aakulan nyt toden teolla come backin liigakentille. Pari viikkoa sitten Aakula oli Loimun kokoonpanossa ensimmäisen kerran tällä kaudella, mutta silloin hänen roolikseen jäi tuurata jenkkihakkuri Duncan Budingeria ensimmäisessä erässä ja tehdä torjuntavaihtoja muissa erissä. Yksi taktisista torjuntavaihdoista olikin ottelun käännekohta, kun Aakula nappasi kolmannessa erässä laidasta torjuntapisteen yksin tilanteessa 23-21. Siitä torjunnasta alkoi Loimun huikea nousu kahden erän tappioasemasta voittoon. Maanantaina Aakula päässee jo avaukseen ja hänelle nyttemmin omimmalle keskitorjujan paikalle, kun kapteeni Henri Tuomi lienee edelleen sivussa selkävaivojen vuoksi. Aakula kirjauttaa itselleen maanantain tv-lähetyksessä uransa 352. liigaottelun.

Sun Volleyta vastaan Loimu tarvitsee laitapelaamisen lisäksi hyvää keskipelaamista, vaikka joukkueessa kauden alussa olleista keskitorjujista ei kukaan ole tällä hetkellä pelikuntoinen. Peräti neljä keskitorjujaa tällä kaudella menettänyt Loimu on osin onnekkaasti löytänyt kuitenkin hyvät korvaajat aina riveistä pudonneiden tilalle. Maanantaina keskitorjujina aloittanee Sami Koivunen ja Olli Aakula. Heidän pelaamisensa saattaakin olla Loimun avain voittoon, jos joukkueen vastaanotto vain antaa mahdollisuuden keskihyökkäyksen tehokäyttöön.

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää