Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Interille 2-0 kotivoitto MYPA:sta

Inter aloitti kauden 2012 Veikkausliigan kotiottelut 2-0 voitolla MYPA:sta. Pelin maaleista vastasivat myös torstaina Vaasassa maalanneet Irakli Sirbiladze ja Severi Paajanen.

Interin ensimmäinen maali oli kauniin kuvion tulos. Henri Lehtonen pelasi pallon pystyyn vasemmalla laidalla, Mika Ojalalle, joka nosti pallon pompusta taka-alueelle, josta Irakli Sirbiladzella oli helppo työ puskea pallo maaliin. Peliä oli tuolloin pelattu 11 minuuttia.

Interin johtomaalin jälkeen MYPA:lla oli pari vaaranpaikkaa lähinnä Niko Kukan vaarallisten vapaapotkujen ansiosta. Tilanteet selvitti kuitenkin taidokkaasti Inter-vahti Magnus Bahne.

Kotijoukkueen toista maalia saatiin juhlia pelin 34. minuutilla. Tuolloin Joni Kauko nosti pallon 16-alueelle, josta avausmaalissa mukana ollut Henri Lehtonen pudotti sen Severi Paajaselle, joka laukoi maalin oikeaan alakulmaan Interin toisen maalin.

Ottelun toiselle jaksolle Inter joutui tekemän yhden pelaajavaihdon, kun Joni Kauko kolautti jalkapöytänsä MYPA-pelaajan jalkaan avausjakson tiimellyksessä. Kaukon paikan keskikentältä otti Kalle Kauppi.

Jos Inter oli avausjaksolla se hallitsevampi osapuoli. Joukkue nosti prässiä huomattavasti avausjaksoa ylemmäksi, mikä vaikeutti Interin pelin avaamista. Vaarallisia tilanteita joukkue ei kuitenkaan pystynyt Interin maalille toisen jakson ensimmäisen 20 minuutin aikana luomaan.

Myös Inter sai pelin edetessä luotua paikkoja lisämaaleihin. Paras maalintekopaikka tuli Daniel Antunezille, joka laukoi pallon avopaikasta yli MYPA-maalin.

Pelin viimeisen kymmenen minuutin aikana MYPA sai taas laitettua painetta Interin maalille. Hyvät yritykset kilpistyivät kuitenkin Magnus Bahneen tai muuten hyvin pelanneeseen Interin puolustusmuuriin. Näin ollen Interille siis jälleen 2-0 voitto.