Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO Hockey voittoon Lempäälässä

TUTO Hockey pelasi syksyn toiseksi viimeisen harjoitusottelun Lempäälässä. Tuloksena oli arvokas vierasvoitto lukemin 3-1.Voitto oli TUTO Hockeyn ensimmäinen varsinaisella peliajalla sitten harjoituskauden avanneen Kiekkohait ottelun. TUTOn päävalmentaja Juhani Tamminen näkikin, että joukkue on oikealla tiellä.

”Toistaiseksi paras 1.erämme”

”Pelasimme selvästi parhaan 1.erän minun aikanani. Tämä oli tärkeä askel uuden kulttuuriin rakentamisessa, jossa meidän on voitettava myös vieraissa. Vaasassa ja Vantaalla aloitimme heikosti, nyt pelasimme häikäisevän 20 minuuttia. Sen kruunasi Teemu Aarnion tekemä johtomaali. Toinen erä oli meiltä vielä hyvä, mutta kolmannessa erässä LeKi oli täysin kuskin paikalla ensimmäiset 10 minuuttia. Siinä kohtaa maalivahtimme Tommi Virtanen oli itse varmuus ja piti joukkueen mukana pelissä. Aikalisän jälkeen pääsimme takaisin peliin ja lopulta Anrei Hakulisen ja Arttu Niskakankaan maalit ratkaisivat voiton meille. Tämän päivän hahmoihin lukeutui myös parhaan pelinsä TUTO-paidassa pelannut Samu Pitkänen” Tamminen kertasi tuoreeltaan ottelun jälkeen.

”Joukkueessa positiivinen kilpailutilanne”

Tamin mukaan joukkue alkaa näyttää hyvältä sarja kauden lähestyessä. ”Viikolla tehtyjen onnistuneiden ketjukokeilujen ansiosta kolme ensimmäistä ketjuamme on nyt vakiintumassa ja neljännessä meillä on puolestaan positiivinen kilpailutilanne. Erikoistilannepelaamisessa alivoimanelikot ovat selkeytymässä, joka parantaa varmasti alivoimapelaamistamme. Lisä mielenkiinnon kokoonpanoon tuo vielä Antti Reivosen ja Pasi Hirvosen paluu. Reivonen pelannee jo ensi keskiviikkona viimeisessä harjoitusottelussa Kupittaalla. Hirvosen tilanne selviää ensi viikolla.”, Tamminen summasi.

Arvokkaat voitot

”Tämä viikko oli erittäin hyvä meille. Saimme kaksi arvokasta vierasvoittoa, jotka varmasti nostivat joukkueen itseluottamusta. Olen aistinut, että tämän joukkueen voittamisen kynnys on ollut kova erityisesti vieraissa, joten siinä kulunut viikko auttoi varmasti (voitot Vantaalta ja Lempäälästä)” Tamminen kommentoi voitokasta viikkoa.

Kenraalin tavoitteena tasaisuus

Ensi keskiviikkona on vuorossa TUTO Hockeyn viimeinen harjoitusottelu. Se pelataan kotoisalla OS/G Areenalla Kupittaalla ja vastaan asettuu tämän päiväinen vastustaja LeKi. Tamminen ennakoi jo tulevaa lyhyesti.

”Keskiviikon peliin lähdemme sillä ajatuksella, että kokoonpano on sama kuin sarja-avauksessa. Itse ottelussa odotan joukkueelta entistä tasapainoisempaa esitystä. Tänään pelasimme häikäisevän 20 minuuttia ja vielä hyvän 40 minuuttia, mutta kolmannessa erässä kadotimme hetkeksi juonen. Keskiviikkona tavoitteena on päästä tasapainoiseen 60 minuutin peliin. Vastustaja tekee sen varmasti haastavaksi, sillä LeKi on tämän päiväisen perusteella erittäin vaarallinen” ennakoi Tamminen.