Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle

 

Nuori JYP Akatemia saapuu Marli Areenalle


TUTO Hockey lähtee otteluun JYP Akatemiaa vastaan mielenkiintoisesta tilanteesta. Peli on parantunut koko ajan ja pistetavoitteessa joukkue on vahvasti kiinni. Keskiviikon jälkeen kaikki joukkueet on kohdattu kertaalleen.

- Fakta on se, että on kymmenen pelin jälkeen meillä on 17 pistettä. Olen voittanut sarjan neljä kertaa tämän sarjan ja aion voittaa vielä viidennen. Tällä vauhdilla olemme runkosarjan päätyttyä neljän joukossa, paketoi Juhani Tamminen alkukauden pelit.

Viimekertaisessa kotiottelussaan Jokipoikia vastaan TUTO hallitsi kenttätapahtumia suvereenisti 55 minuuttia, mutta vastustaja korjasi lopulta voiton jatkoajalla.

- 80 laukausta ammuttiin ja vietiin kenttätapahtumia noin 75/25, jos prosenteiksi muutetaan, Tami jatkoi.

Tamminen on tyytyväinen siihen tapaan, miten joukkue on käsitellyt tappiot ja miten yksittäiset pelaajat ovat reagoineet katsottuaan pelin tai pari katsomon puolelta. Valmennusjohto on antanut selkeät ohjeet joukkueelle, mitä kohti tässä ollaan matkalla.

- Pitää oppia ajattelemaan, ettei tämä ole pieni ja piipittävä TUTO, vaan suomalainen huippujoukkue, joka määrää vauhdin kentällä.

- Mäkisen Markuksen otteet Jokipojat –ottelussa käyvät esimerkiksi siitä, miten nälkäisiä veljiä meillä on tuolla reservissä odottamassa omaa vuoroaan.

”KOVA JÄTKÄ, JOKA RIKKOO MINUN MAALIENNÄTYKSEN TÄSSÄ SARJASSA”

Viimeisissä otteluissa TUTOn maaleista ovat vastanneet yllättävänkin isossa määrin joukkueen puolustajat. Valmentaja Kai Ortion mukaan sillä ei ole mitään väliä, kuka ne maalit käy tekemässä.

- Se on kova jätkä, joka rikkoo minun maaliennätykseni (14) tässä sarjassa, Ortio naureskelee puolustajien maalintekoinnokkuudelle.

Samaan hengenvetoon hän muistuttaa kuitenkin siitä yksinkertaisesta asiasta, johon maalien tekeminen perustuu:

- Jos et lauo, et koskaan tee maalia. Tämä ohje on sama sekä hyökkääjille että puolustajille.

Joukkueen kapteeni Antti Virtanen ei ole huolissaan, vaikka lauantaina saaliina olikin ainoastaan yksi piste joukkueen pussiin. Hän näkee TUTOn pelin kehittyneen selkeästi harjoituskauden otteista.

- Minun mielestäni olemme parantaneet koko ajan. Viimeinen kotipeli voidaan laittaa työtapaturmaksi, sillä harvemmin tuollaisella pelillä häviää otteluita, kapteeni tuumi.

TUTO Hockey – JYP Akatemia pelataan Marli Areenalla keskiviikkona 17.10 klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää