Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTO kohtaa keskiviikkona LeKin

 

TUTO kohtaa keskiviikkona LeKin


MARKUS LAINE SIIRTYY SEURAAMAAN UUSIA HAASTEITA SIVIILITÖIDEN PUOLELLA

TUTO Hockey kävi nappaamassa lauantaina Kouvolasta arvokkaat kolme vieraspistettä. Voittopelissä esiin nousivat erityisesti hyvä alivoima, sekä muutamat huikeat yksilösuoritukset. Ville-Vesa Vainiola kirjautti itselleen kolme tehopistettä ja kauden avausmaalinsa. Vainiolalla on nyt kasassa 12 ottelun jälkeen yhtä monta tehopistettä.

- Toki 11 peliä ilman maalia tuntuu takaraivossa, kun tulee maalintekopaikka. Nyt on helpompaa, Vainiola tuumi.

Maalin suulla Tommi Virtanen ehti kiekon tielle peräti 47 kertaa.

- Mitä enemmän pelaa, sitä enemmän rutiinia tulee torjuntoihin. Kouvolassa sain muutaman hyvän torjunnan heti alkuun ja sen jälkeen laukauksia tuli aika tasaisesti, Virtanen kertasi Kouvolan peliä.

Juhani Tamminen on asettanut TUTO Hockeylle tavoitteen, joka on 1,7 pistettä per peli. Tällä hetkellä aikataulussa edetään.

- Huomenna on syksyn isoin peli. LeKi johti pitkään, mutta huomenna meillä on mahdollisuus jättää heidät kolmen pisteen päähän, Tamminen sanoi.

- Olisin enemmän kuin mielissäni, jos veljet huomenna hoitavat homman kotiin ja nousemme sarjataulukkossa sinne, mihin matkavauhti oikeuttaa, hän lisäsi.

Pelaajarintamalla Markus Laine ilmoitti jättävänsä joukkueen ja siirtyvänsä kasvattajaseuraansa VG-62:seen Naantaliin. Päätöksen taustalta löytyy siviilityöt.

- Ei ollut helppo päätös. Keskustelin tästä läheisteni, joukkuekavereiden, vanhojen pelikavereiden ja valmennuksen kanssa. Sekä tietysti ennen kaikkea itseni kanssa, silminnähden liikuttunut Laine perusteli päätöstään.

-15 vuotta pystyin ammattilaisena pelaamaan, joten voin olla ylpeä urastani. Tiesin, että tämä päivä tulee, joten opiskelin itselleni ammatin pelaamisen ohella, Laine nieleskeli.

Pre Game Press Caféssa päävalmentaja Juhani Tamminen kertoi muitakin pelaaja-uutisia. Hyökkääjä Timo Kuuluvainen harjoittelee tällä hetkellä joukkueen vahvuudessa.

- Kuuluvainen ei kuulu sopimuspelaajien joukkoon, mutta treenaa meidän kanssa. Sanoin Timolle, että tulee kertomaan, kun pystyy auttamaan joukkuetta peleissä, niin katsomme Ortion kanssa tilannetta uudelleen.

Valmentaja Kai Ortio vertaili tämän ja viimekauden joukkueita ja niiden otteita lyhyesti.

- Ketään sen enempää arvostelematta, ero on kuin yöllä ja päivällä. Viime kaudella joukkueesta puuttui penkin takaa johtajuutta ja pelaajat joutuivat ottamaan sitä, mikä ei tietenkään ole tarkoitus. Tällä kaudella meininki on ollut aivan eri, Ortio kertasi.

A-JUNIORIT MYÖS KIINNI TAVOITTEISSAAN

TUTO Hockeyn A-juniorit kohtasivat viikonloppuna sarjakärki K-Vantaan. Vaikka tuloksena oli niukka tappio, joukkueen pelillinen ilme oli lupauksia herättävä.

- Valmennuksen ja joukkueen yhteinen mielipide on se, että pelasimme kauden parhaan pelimme. Tällä kertaa ei vaan kiekko pomppinut meille, sanoi joukkueen kapteeni Vertti Virtaniemi.

- Joukkueen kanssa sovimme, että ensi viikonloppun kahdesta ottelusta nappaamme kuusi pistettä. Kyllä me lähdemme taistelemaan tämän sarjan kärkipaikoista.

A-juniorit ovat omassa karsintasarjassaan tällä hetkellä kolmantena. Varsinaiseen A-nuorten Mestikseen selviytyy karsintalohkon neljä parasta joukkuetta.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää