Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Menestyneimmät seurat iskevät vastakkain Raisiossa

 

Menestyneimmät seurat iskevät vastakkain Raisiossa


Lentisvuosi 2013 avataan Raisiossa mielenkiintoisella ottelulla, kun Loimu saa keskiviikkona 2. tammikuuta vastaansa Tampereen Isku-Volleyn. Loimu ja Isku johtavat ylivoimaisesti lentopallon pääsarjojen kaikkien aikojen maratontaulukkoa – Iskulla on koossa 1165 pistettä, Loimulla 1131 ja kolmantena olevalla Lahden Kimmolla 680. Kolmanneksi paras nykyjoukkueista on Pielaveden Sampo, jolla on koossa 508.

Iskulla on takanaan 39 pääsarjakautta ja 1005 ottelua, kun Loimulla niitä on 35 ja 966. Isku on hakenut vauhtia välillä ykkössarjasta, kun Loimu taas on pelannut kaikki kaudet yhtäjaksoisesti pääsarjassa. Ottelun vahvan historiataustan vuoksi Loimun on rakentanut Isku-ottelun teemaksi retroilun. Tämä teema tulee näkymään ja kuulumaan ottelussa eri tavoin. Hallin aulassa on esillä vanhoja kuvia, asuja ja myynnissä on Loimun historiikkeja. Ottelun äänimaailmassakin tulee olemaan normaalista poikkeavaa retrohenkeä. Lisäksi ottelun avaussyötön tulee suorittamaan retroasulla ja -pallolla yksi suurimmista Loimun pelaajalegendoista.

- Historiallisilla retropaidoilla pelaaminen pidetään vielä ässänä hihassa tulevia tasalukuotteluita varten, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Isku ja Loimu kohtasivat edellisen kerran joulukuun puolivälissä Tampereella. Loimu voitti tuon kohtaamisen luvuin 1-3. Heti tuon ottelun jälkeen Isku tiedotti huippupassari Steven Kehoen jättävän tamperelaisjoukkueen. Isku ei aio hankkia Kehoen tilalle ulkomaista korvaajaa, vaan ykköspassarin isot saappaat saa täytettäväkseen Matti Mustonen, joka toimi alkukauden Kehoen kakkospassarina Iskussa.

Loimu peli loksahti ennen joulua uomiinsa ja tauolle lähdettiin kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa. Joulutauon jälkeen tositoimiin palattiin viime lauantaina, jolloin jonkin valmistautumisessa meni pieleen, sillä hallitseva mestari VaLePa tyrmäsi Loimun tyystin kotikentällään. Luokaton esitys poltti sunnuntaille suunnitellun vapaapäivän ja valmentaja Vesa Kujanpää kokosi joukkonsa pyhäpäivän aamupäivällä Kerttulaan ylimääräisiin harjoituksiin. Sastamalassa oranssi-mustista ei onnistunut kukaan edes puhtaiden papereiden veroisesti, joten koko joukkueelle jäi paljon parannettavaa, kun keskiviikkona päästään esiintymään kotiyleisön eteen. 

LOIMU – ISKU-VOLLEY
Ke 2.1. klo 18:30
Kerttulan liikuntahalli

Loimun tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää