Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HCK törmäsi Betoniin

 

HCK törmäsi Betoniin


Sarjakärki TUTO matkusti keskiviikkoiltana Keravalle turkulaisille aina niin vaikean HCK:n vieraaksi, joka oli ennen ottelua varmistanut kotiedun pudotuspeleihin. Vauhdikas ja yleisöön menevä ottelu päättyi lopulta TUTOn voittoon voittomaalikilpailun jälkeen lukemin 1-2.

Ottelu alkoi TUTOn hallinnassa ja se loi maalipaikkoja heti alusta alkaen keravalaisten maalille. HCK:n tuoreelle vahvistukselle Josef Sladokille tuomittiin reilun neljän minuutin pelin jälkeen jäähy koukkaamisesta. Kiekko liikkui TUTOlla nätisti heti ylivoiman ensi sekunneista lähtien ja Anrei Hakulinen toimittikin kiekon maaliviivalle asti, mutta pitkän videoiden kelaamisen jälkeen maalia ei hyväksytty. Hetkeä myöhemmin Ville-Vesa Vainiolakirmasi läpiajoon Mikko Lehtosen ja Lauri Kärmeniemen syötöistä, eikä "Vilsu" erehtynyt vaan laittoi kiekon varmasti reppuun. Erän loppu mentiin tasaväkisissä merkeissä ja molemmille kirjattiin vielä yhdet jäähyt.

Toinen erä alkoi vauhdikkaasti, joskin kotijoukkue oli pikkaisen niskanpäällä. Erää oli pelattu reilu kolme minuuttia, kun TUTOn Jani-Petteri Heleniukselle tuomittiin jäähy korkeasta mailasta. HCK käytti tilaisuuden heti hyväkseen ja iski tasoituksen Jesse Juntheikin toimesta. Vauhdikas erä toi maalipaikkoja molempiin päihin ja kotijoukkue kolisutti maalipuita kahdesti erän aikana.

Kolmannessa erässä ei maaleja nähty, vaikka vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti molemmissa päissä. Maaliin asti kiekkoa ei kuitenkaan saatu, joten edessä oli jatkoaika.
Tommi Virtanen lempinimensä veroinen

Kun jatkoajallakaan ei maaleja nähty, lähdettiin ottelun voittajaa hakemaan voittolaukauksilla. TUTOn maalissa jälleen vakuuttavasti pelannut Tommi "Betoni" Virtanen nappasi kiinni kaikki kotijoukkueen yritykset. HCK:n vahti Richard Ullberg torjui näyttävästi niin Aki Keinäsen kuin Ville-Vesa Vainiolankin yritykset, mutta kultakypäräTuukka Pulliaisen tarkka ranneveto löysi tiensä verkkoon ja näin kaksi pistettä matkasi Grandellin luxusbussin kyydissä Turkuun.

TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ei voitosta huolimatta ollut täysin tyytyväinen suojattiensa esitykseen.

"Pudotuspelejä silmälläpitäen ottelu oli hyvä preppaus, sillä HCK tarjosi meille paljon oppia tulevia koitoksia varten. Kovissa peleissä pitää pystyä pelaamaan rennompaa kiekkoa, mihin emme tänään ihan täysin pystyneet."

Mestiksen runkosarja päättyy lauantaina, kun Turkuun saapuu KooKoo. Ottelu alkaa klo 17.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluTurku


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2013-2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2013-2014

Ottelut kaudella 2013-2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää