Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu pelaa viikonloppuna Suomen Cupia

Loimu pelaa viikonloppuna Suomen Cupia

Mestaruusliigan kahdella voitolla viime viikonloppuna aloittaneet Loimu ja Korson Veto kohtaavat lauantaina Suomen Cupin 1. kierroksen ottelussa. Tämän otteluparin voittaja kohtaa heti seuraavana päivänä puolivälieräottelussa voittajan otteluparista VanLe (I-sarja) - Hurrikaani. Sunnuntain ottelun voittaja jatkaa suoraan Cupin Final Four -turnaukseen, joka pelataan tammikuussa Vantaalla.Mikäli Loimu voittaa lauantaina KoVen, pelataan sunnuntain ratkaisuottelu Kerttulan liikuntahallissa kello 19 alkaen, koska halli on varattu aiemmin päivällä harrastelentopalloturnausta varten.

Loimu avasi kautensa viime lauantaina Iskua vastaan kotikentällä vakuuttavalla 3-0 voitolla, mutta sunnuntaina vieraskentällä oranssi-mustat joutuivat tekemään täyden päivätyön 2-3 vierasvoiton eteen. Korson Veto kohtasi avausviikonloppuna kahdesti Joensuun Riennon. Kotonaan KoVe voitti 3-0 ja vieraissa 1-3. Pääkaupunkiseudun lentopalloylpeys johtaakin Mestaruusliigaa kahden ottelun jälkeen puhtaalla pistepotilla.

Suomen Cup on seurojen lyhyin reitti Euroopan kentille, sillä Cupin mestaruuden mukana tulevan Euro Cup -paikan saavuttaa neljä ottelua voittamalla. Loimu on esiintynyt Suomen Cupin finaalissa historian aikana viisi kertaa. Ensimmäisen kerran Cup-finaaliin selviydyttiin seuran palatessa vielä II-sarjaa vuonna 1974. Finaalissa tuli tappio Pieksämäen NMKY:tä vastaan. Vuosina 1980 ja 1981 Loimu koki finaalitappiot jälleen Pieksämäen Namikalle, joka hallitsi Suomen lentopallokenttiä siihen aikaan. Ainoa Cup-mestaruus voitettiin Helsingin jäähallissa 2004, kun Piivolley kaatui luvuin 3-1. Seuraavanakin vuonna Loimu oli finaalissa, mutta tuloksena oli 1-3 tappio NaPalle.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää