Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Hokki jätti TUTOn nollille

Hokki jätti TUTOn nollille

TUTO Hockey ja Kajaanin Hokki pelasivat perjantaina Kupittaalla erikoisen ottelun. Kotijoukkue TUTO oli läpi ottelun niskan päällä, mutta niin vain vierailija Hokki vei pisteet Kajaaniin maalein 0-2.

Ottelun voittomaalin iski Hokin vasta 16-vuotias Jesse Puljujärvi, joka karkasi toisessa erässä läpi ja siirsi kiekon varmasti TUTO-maalivahti Kaapo Kähkösen selän takse. Tilanteessa oli kotijoukkueelle tulossa rangaistus, kun nuorukaista jouduttiin huitomaan. Todellinen huippulupaus on pelannut tällä kaudella jo Liigaakin 10 ottelua Oulun Kärpissä. 

"Kova taistelupeli oli tänään. Paljon jouduttiin tappamaan jäähyjä ja varmaan se söi meidän hyökkäyspelienergiaa, mutta Puljujärven hienon yksilösuorituksen ansiosta saimme 1-0 maalin, joka sitten kesti koko pitkän illan", totesi Hokin päävalmentaja Jari Laukkanen ottelun jälkeen.

"Karmea määrä paikkoja"

TUTO hallitsi kaukalotapahtumia läpi ottelun ja sai useita maalipaikkoja. Maaliin asti kiekkoa ei kuitenkaan saatu edes 5vs3-ylivoimalla. Turkulaisten Kähkönen torjui ottelussa 15 kertaa ja nollapelin pelanneelle Hokin Timo Niemelle kertyi 34 koppia.

"Olen tyytyväinen hyökkäyspelaamiseen, meillä oli karmea määrä luotuja paikkoja. Puolustuspelaamisesta en oikein kuvaa saanut, kun ei me oikeastaan oikein edes puolustamaan jouduttu", TUTOn Ismo Lehkonen sanoi.

Lopullisen ratkaisun ottelulle löi kajaanilaisten Riku Toivo tyhjään TUTO-maaliin pelin viimeisellä minuutilla. Maalia edelsi kyseenalainen tilanne, jossa tasoitusta ilman maalivahtia hakeneen TUTOn Aki Keinänen taklattiin rumannäköisesti selästä laitaan. Tilanteesta ei kuitenkaan tuomittu jäähyä ja Keinänen sai käytösrangaistuksen kerrottuaan tuomaristolle oman näkemyksensä asiasta.

"Mielenkiintoinen ilta ja se mikä jäi piippuun oli tuo punalampun sytyttäminen. Siksi tämä on niin mielenkiintoinen peli, sillä se joka tämän pelin voittaa, tekee ne oikeat ratkaisut. Tänään meillä oli väärät ratkaisut."

TUTOn pelit jatkuvat heti lauantaina Tikkurilassa K-Vantaata vastaan.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Aki Keinänen

4.1.1984 Kuopio
Tiedot

Kaapo Kähkönen

16.8.1996 Helsinki
Tiedot

IsmoLehkonen

Ismo Lehkonen

1.2.1962 Helsinki
Tiedot

Jesse Puljujärvi

7.5.1998 Älvkarleby, SWE
Tiedot


Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää