Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

TUTOn ryhmään neljä uutta pelaajaa

TUTOn ryhmään neljä uutta pelaajaa

 

TUTO Hockeyn pelaajalista kasvaa neljällä pelaajalla, kun ryhmään liittyvät hyökkääjät Oskari Siiki, Patrik Virta ja Aki Juusela sekä puolustaja Jere Sneck.

Nuoret hyökkääjät Siiki ja Virta pelaavat TUTOssa alustavasti koko kauden lainalla Liigan HC TPS:stä. 20-vuotias Siiki voitti viime kaudella TPS:n A-nuorissa suomenmestaruuden ja iski 30 ottelussa 22 maalia. Tilille tuli myös 28 ottelua Palloseuran liigajoukkueessa tehoin 1+5=6.

"Siiki on luontainen pisteitä tekevä hyökkääjä, jonka suurimmat vahvuudet ovat hyökkäyspäässä ja tuloksen teossa. Siiki on urheilullisesti hyvin työteliäs pelaaja ja istuu erittäin hyvin ryhmäämme", kertoo TUTOn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola. 

19-vuotias Virta sen sijaan iski A-nuorten SM-liigassa HPK:n paidassa 43 pelissä taululle peräti tehopisteet 29+46=75. Viidessä pelaamassaan liigaottelussakin nuorukainen viimeisteli kaksi maalia HPK:lle. 

"Virta oli viime kaudella A-nuorten SM-liigan paras pelaaja ja kyseessä on poikkeuksellisen lahjakas pelaaja. Pelitaitavuudessa Virta on nuorellakin iällä Mestikseen erittäin kovan luokan vahvistus."

Juuselalle try-out, Sneck mukana ainakin syyskauden

Viime kaudella HC Satakunnassa sekä KooKoossa pelanneen 24-vuotiaan Juuselan kohdalla kyseessä on try-out-sopimus. Miehellä on tilillään myös 47 liigaottelua Porin Ässien riveissä.

"Akilla on ollut kaksi viimeistä kautta huonoa onnea loukkaantumisten suhteen, mutta tämän kesän Aki on päässyt harjoittelemaan terveenä. Hirmuisella laukauksella varustettu Juusela on pelaaja, jossa on terveenä ja kunnossa olleessaan erittäin iso potentiaali ulosmitattavana. Juusela on nyt alkuun kaksi viikkoa try-outilla ryhmän mukana", Aittola sanoo.

21-vuotias Sneck sen sijaan on KHL-joukkue Helsingin Jokereiden pelaaja, joka on TUTOn mukana alustavasti ainakin syyskauden. Viime kaudella Sneck oli Kiekko-Vantaan varakapteeni. Suurikokoinen pakki on voittanut Jokereissa sekä B- että C-nuorten SM-kultaa.

"Jere on isokokoinen monipuolinen puolustaja, joka on hyvä kiekollisesti ja vahva puolustuspelillisesti. Jere on puolustaja, jota olemme koko kesän ajan ryhmäämme kaivanneet. Sneck pelaa TUTOssa alustavasti syyskauden, jonka jälkeen katsomme tilannetta Jokereiden kanssa uudelleen", Elmo Aittola kertoo.

TUTO Hockeyllä on muutamien pelaajien ja seurojen kanssa vielä keskustelut käynnissä, mutta joukkue alkaa suurelta osin olla valmis tulevaan kauteen.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Turun Toverit - logo

TuTo - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää