Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Taavitsainen kaatoi Jukurit - Similälle nollapeli

Taavitsainen kaatoi Jukurit - Similälle nollapeli

 

TUTO Hockey otti keskiviikkona ensimmäisen kolmen pisteen voiton alkaneen kauden Mestiksessä, kun Jukurit kaatui Mikkelissä maalein 2-0. TUTOn molemmista maaleista vastasi ilmiliekeissä oleva Topi Taavitsainen ja Petteri Similä nollasi hallitsevan Mestis-mestarin keräten 23 torjuntaa.

"Valehtelisin, jos väittäisin jotain muuta kuin että kovan pommin pojat tekivät. Kova työmäärä piti tehdä ensimmäisen kolmen pisteen voiton eteen, mutta näin sen pitääkin mennä", TUTO-valmentaja Ismo Lehkonen sanoi ottelun jälkeen.

"Vastapuolen joukkue oli hyvä ja mielestäni mekin olimme. Varsinkin omaan päähän tapahtuvaan toimintaan olen tyytyväinen, saatiin peräpää tiiviiksi ja jos on nolla päästettyä maalia, niin silloin yleensä pelataan voitosta."

Joukkueet etenivät kaksi erää tasatahtia ja maaleitta, kun sekä Similä että Jukureiden Mika Norja esiintyivät maalillaan edukseen. Norjalle kertyi ottelussa 29 torjuntaa. Lopulta kolmannessa erässä TUTOn alkukauden huippuketju Topi Taavitsainen-Hannu Kuru-Jasper Lindsten otti ohjat käsiinsä ja iski kaksi kaunista maalia Jukureiden reppuun. Taavitsainen viimeisteli näyttävästi molemmat osumat ja Lindsten keräsi kaksi syöttöpistettä. Kuru otti syöttöpisteen turkulaisten avausosumaan. 

"Meidän hyökkäyspään pelaamisessa oli ihan hyviä juttuja. Rupesi kuitenkin vähän mietityttämään kuka meillä olisi se, joka tekee niitä maaleja, kun aina ei voi siihen (Aki) Keinäseen tukeutua. Taavitsainen nyt sitten ilmoittautui ja se sopii meille", totesi Lehkonen.

"Mestiksen Lewandowski"

Lindsten nousi syötöillään Mestiksen pistepörssin toiselle sijalle tehoin 0+8=8 ja Taavitsainen kolmanneksi tehopistein 6+1=7.  Selostaja Jani Säterin jo "Mestiksen Lewandowskiksi" nimeämä Taavitsainen johtaa osumillaan sarjan maalipörssiä. Robert Lewandowski on Bayern Münchenin jalkapalloilija, joka on iskenyt kolmeen otteluun hämmentävät 10 maalia. 

"Ihan hyvä peli meiltä. Puolustettiin hyvin ja käytettiin kolmannessa erässä maalipaikat hyväksi. Tästä on hyvä jatkaa", Taavitsainen sanoi vaatimattomasti ottelun jälkeen.

"En tiedä mikä nyt on tullut, kun tuntuu, että vähän kaikki menee. Toivottavasti jatkossakin onnistuu."

Taavitsaisen, Lindstenin ja Kurun ketju on ollut alkukaudesta yksi sarjan parhaimpia, vaikka joukkue ei olekaan täysin onnistunut.

"Siinä on todella hyvä pelata. Kemiat kohtaavat, eikä ole mitään valittamista. Toivottavasti saadaan jatkaa kimpassa", sanoi Taavitsainen.

TUTOlle kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto tulevan liigaseuran kotiluolassa oli äärimmäisen maistuva.

"Tällä hetkellä ei varmaan hirveästi makeampaa voittoa tässä sarjassa ole", Taavitsainen päätti.

TUTO Hockeyn kausi jatkuu perjantaina kotikaukalossa JYP-Akatemiaa vastaan.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää