Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

RoKi hakee revanssia TUTOsta

RoKi hakee revanssia TUTOsta

 

TUTO Hockey kohtaa perjantai-illan ottelussa joukkueen pohjoisesta, kun RoKi saapuu vieraaksi Kupittaalle. Joukkueet ovat kauden aikana kohdanneet kahdesti, ja TUTO on ryöstänyt pisteet molemmilla kerroilla.
 
”Pirun tiukka ottelu on taas tulossa. Sarjassa on kova taso ja voitoista taistellaan”, laukoo TUTO-puolustaja Kalle Valtola RoKi-ottelun aattona.

Maajoukkuetauon jälkeen TUTO on pelannut hyvin ja omalla tasollaan, mutta pelimenestys on ollut ailahtelevaista. Valtolan mukaan kotijoukkueen tulee jatkaa peliä samaan malliin ja uskoa omaan pelaamiseen.

”Voitot on vähän karttaneet meitä. Toivottavasti saadaan huomenna käännettyä hyvä pelaaminen voitoksi.”

Alkukaudella joukkuetta vaivasivat turhista tilanteista napatut jäähyt. Viime aikoina on ollut havaittavissa huolimattomuutta ja helposti päästettyjä maaleja. TUTO-pakki keskittyisi nyt hyödyntämään maalipaikkoja paremmin.

”Maalipaikoissa saataisiin olla tarkempia. Niissä on viime aikoina ollut hiukan hakemista”, toteaa Valtola.

”Kun se paikka tulee, kiekko pitää laittaa myös sisään. Siten saadaan tiukatkin pelit voitoksi.”

Pitkiä pelimatkoja ja kokenutta valmistautumista

Rovaniemeltä on matkaa muihin Mestis-kaupunkeihin ja kilometrejä kertyy. RoKin pelimatkat ovatkin poikkeuksetta pitkiä ja raskaita, joten jonkinlaisia valmistautumisrutiineja on varmasti syntynyt.

”Uskoisin, että RoKi on aika hyvin tottunut pitkiin pelimatkoihin ja osaa valmistautua niihin kokeneesti”, pohtii TUTO-pakki.

Enemmän haittaa pidemmistä pelimatkoista lienee rovaniemeläisten vieraaksi matkaavilla joukkueilla. ”Tuskin vieraassa on huomenna väsymystä havaittavissa. Mikäli sellaista kuitenkin näkyy, niin koitetaan käyttää hyväksi”, summaa Valtola.

Kiekko tippuu Marli Areenalla jäähän klo 18.30.

TUTOn tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Simon Suoranta TUTOon loppukaudeksi

Kokenut hyökkääjä Simon Suoranta liittyy TUTOn harjoitusvahvuuteen välittömästi, mutta pelaamassa hänet nähdään todennäköisesti vasta ensi viikolla.

Lue lisää
Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Mikael Hakkarainen siirtyy TPS:n riveihin

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Mikael Hakkaraisen kanssa. Keskushyökkääjän tontilla viihtyvä 23-vuotias Hakkarainen liittyi TPS:n harjoitusvahvuuteen tänään perjantaiaamuna.

Lue lisää
Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Lauri Korpikosken kausi päättyi lonkkaoperaatioon

Turun Palloseuran kapteenin Lauri Korpikosken lonkka tähystettiin maanantaina Turussa. Operaation myötä Korpikosken pelit tältä kaudelta on pelattu, joskin leikkaus sujui hyvin.

Lue lisää
TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

TPS:n maalivahtiosasto vahvistuu Kari Piiroisella

Turun Palloseura on tehnyt lainasopimuksen maalivahti Kari Piiroisen kanssa. 19-vuotias siirtyy TPS-paitaan Tampereen Tapparan sopimuspelaajana, joskin kuluvalla kaudella hän on pelannut Mestistä TUTOn paidassa.

Lue lisää
Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Maalivahti Rasmus Tirrosen sopimus on purettu

Turun Palloseura ja maalivahti Rasmus Tirronen ovat purkaneet pelaajasopimuksen yhteisymmärryksessä.

Lue lisää
Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa TPS:ssä

NHL-seura Buffalo Sabresin sopimuspelaaja, maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen jatkaa edelleen Turun Palloseuran riveissä.

Lue lisää