Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

Loimu pesi Tiikerit puhtaasti kolmessa erässä

 

Raision Loimun ja Kokkolan Tiikereiden kaksi ensimmäistä lentopallon Mestaruusliiga-kohtaamista olivat päättyneet kotivoittoihin eikä kolmas tehnyt poikkeusta tässä suhteessa, kun Loimu pesi tiikerit Kerttulan liikuntahallissa puhtaasti luvuin 3-0 (25-18, 25-19, 25-12). Loimu oli sunnuntaina kaikessa vieraita askeleen jos toisenkin edellä eikä ottelun voittajasta syntynyt edes kunnon taistelua.

Ottelun ensimmäiset pallot olivat värikkäitä ja illan tuomarilinjaakin aseteltiin paikoilleen heti alkumetreillä. Loimu vahvisti jo ratkaisevan tuntuiseksi venynyttä etumatkaansa, kun Pablo Guzman torjui tilanteeksi 16-11. Tiikerit nousi vielä kahden pisteen päähän, mutta Tuomas Koppasen ja Guzmanin neljällä torjuntapisteellä isännät karkasivat selvään erävoittoon.

Toinen erä noudatti ensimmäisen kaavaa ja Loimu karkasi tuntuvalle karkumatkalle jo erän alussa. Ratkaisupisteitä isännät tekivät jälleen torjumalla. Erän lopussa Tiikerit kaunistelivat lukemia Antti Leppälän syöttövuorolla, mutta todenteolla vieraat eivät pystyneet isäntiä haastamaan toisessakaan erässä. Lauantaina Loimaalla Tiikerit heräsivät taistelemaan pitkän erätauon jälkeen, mutta sunnuntaina vieraat eivät pystyneet samaan. Loimu hankki kahden ensimmäisen erän tapaan tuntuvan johtoaseman jo erän puoliväliin mennessä. Ottelun viimeinen piste tuli illan käsikirjoitukseen hyvin sopivasti Tiikereiden virheellä, kun Jiri Hännisen aloitussyöttö painui Loimun takarajan yli.

Ottelun paras pistemies oli Loimun hakkuri Samuli Kaislasalo, joka teki 14 pistettä tehoin +9. Loimun liekehtivä keskitorjuja Pablo Guzman merkkautti tällä kertaa 12 pistettä tehoin +9. Torjuntoja argentiinalaiselle kertyi viisi kappaletta. Loimun tasaväkisestä passarikaksikosta passivastuun kantoi sunnuntaina alusta loppuun Tomi Saarinen. Tiikereistä kaikki laitapelaajat olivat enemmän tai vähemmän vaikeuksissa, vaikka joukkueen vastaanotto oli hyvää eikä passari Anton Välimaankaan iltapuhteessa ollut suuremmin moittimista. Tiikereiden paras pistemies oli hakkuri Edvarts Buivids, joka kirjautti 12, mutta teholukema jäi vain yhden plussan puolelle.

Loimu napsi kolmessa erässä peräti 12 torjuntapistettä. Kaislasalo oli hyvillä mielin helpohkon iltapuhteen päätyttyä: ”Hyvä come back meiltä viime Kokkolan peliin verrattuna. Meidän torjunta-puolustus oli niin hyvällä mallilla että kunhan ei tehty virheitä, niin koppeja tuli.”

Loimun päävalmentaja Christophe Achten kertoi joukkueen tehneen paljon töitä virheiden hallinnan kanssa ja se olikin paljon paremmalla mallilla kuin joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Kokkolassa ja viime viikonloppuna Loimun pohjoisen kiertueella. Tiikerit sen sijaan teki liki erän verran pisteitä Loimulle omilla virheillään. Achten jakoi kiitosta myös passivastuun kantaneelle Tomi Saariselle: ”Hän ottaa askeleita eteenpäin joka päivä. Hän aloitti vähän epävarmasti, mutta paransi pelin edetessä ja osoitti taas että pojasta on tulossa mies. Johtajuuttakin alkaa löytyä jo.”

Mestaruusliigan sarjataulukossa takaisin viidenneksi nousseen Loimun tiivis kotiotteluputki jatkuu jo tiistaina, jolloin vastustajaksi saapuu sarjanelonen Etta Oulusta.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Loimu jatkoi Tiikereiden vierasvaikeuksia

Raision Loimu oli tyly isäntä Kokkolan Tiikereille lentopallon Mestaruusliigan keskiviikko-illan ainoassa kamppailussa pitäen kaikki sarjapisteet Kerttulassa luvuin 3-0.

Lue lisää
Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Loimu jatkaa kotimaisin voimin

Raision Loimun koronatauko lentopallon Mestaruusliigassa päättyy tällä viikolla, kun oranssipaidat palaavat tositoimiin kotikentällään Kerttulan liikuntahallissa Savo Volleyta vastaan lauantaina. Ottelu pelataan yleisörajoitusten vuoksi suljetuin ovin.

Lue lisää
Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Loimu joutuu uudestaan pelaajamarkkinoille - Amado lopettaa uransa

Raision Loimu tiedotti noin kuukausi sitten jenkkikeskitorjuja Nick Amadon täydentävän joukkueen kokoonpanon valmiiksi, mutta nyt raisiolaiset joutuvat käynnistämään uuden keskitorjujan hakuprosessin.

Lue lisää
Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Loimulle uusi passari ja keskitorjuja

Raision Loimu on solminut kaksi pelaajasopimusta, joiden myötä joukkue on käytännössä valmis alkavaan Mestaruusliiga-kauteen.

Lue lisää
Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Einari Koivisto TUTO Volleyn paitaan

Lentopallon 1-sarjassa pelaava TUTO Volley hankki hakkuriosastolleen täydennystä, kun se solmi yksivuotisen sopimuksen Einari Koiviston kanssa.

Lue lisää
Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Loimun riveihin mieluisa paluumuuttaja

Raision Loimu ja lentopallon Mestaruusliiga saa mieluisan paluumuuttajan, kun Kirill Borichev tekee paluun pääsarjatasolle.

Lue lisää