Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBC Turku I divisioonaan

 
FBC Turku I divisioonaan

FBC Turku selätti tänään vieraissa GrIFK:n 4-12. Voitolla FBC Turku varmisti paikan I divisioonaan ensi kaudeksi vaikka otteluita on vielä jäljellä kaksi. Ottelusta itsestään ei muodostunut itsessään mitään suurta klassikkoa, sillä joukkueiden tasoero kävi hyvinkin nopeasti selväksi, vaikka Grani alussa karkasi jo 2-0 johtoon. Tärkein muisto ottelusta on kuitenkin ne kaksi tärkeää pistettä joka palautti FBC:n takaisin divarijoukkueiden pariin.

Ensi erässä keltaiset olivat vielä pahasti unessa ja kotijoukkue pääsi parista lapsuksesta karkaamaan 2-0 johtoon. Johtuiko uneliaisuus manageriosaston unettavasta leffavalinnasta bussiin vai mistä, mutta kumman löysää tekeminen alussa oli ja kaiken huipuksi jälkimmäinen isäntien osuma syntyi keltapaitojen pelatessa ylivoimaa.

Ryhtiliike löytyi onneksi nopeasti ja ensimmäisen erän loppu pelattiinkin jo käytännössä Granin maalin ympärillä. Rami Lehtolan kahden maalin myötä lähdettiin erätauolle tasalukemissa 2-2. Toisen erän alkuun Beecee tuli päättäväisesti ja kolme pikamaalia lopetti kotijoukkueen pyristelyt. Loppu ottelusta oli sitten taas puhdasta kotimatkan odottelua ja naatiskelua. Hienoja maaleja toki keltaiset mättivät, mutta kyllä tekemisestä huokui että eniten kiinnosti siinä vaiheessa jo kotimatka.

- Aikamoinen helpotus tämä on, kun käytännössä joulusta saakka ollaan koko ajan menty pakkovoitosta toiseen. Nyt sitten päästään pari peliä nautiskeleen tähän sarjan loppuun, mikä voi olla outo tilanne, fiilisteli FBC:n kapteeni Joonas Suutala pelin jälkeen.

- No ei näin helpolla tavalla ratkaistu nousu tunnu oikeen miltään. Tasoero oli tänään liian iso, jotta tästä saisi mitään kiksejä, kun kauden ehkä huonoimmalla esityksellä voitetaan kahdeksalla maalilla. HIFK pelistä torstaina lähdetään hakemaan sitä todellista voittamisen fiilistä ja kunnon tunnelmaa kotiyleisön edestä jatkoi puolestaan FBC:n valmentaja Peter Ruohomäki.

FBC:llä siis jäljellä vielä kaksi karsintasarjan peliä ja niistäkin lähdetään hakemaan vain ja ainoastaan voittoa. Turha sitä on hyvää putkea katkaista nyt, vaikka nousu jo varmistuikin. Olisihan sitä hienoa olla ainut puhtaalla pelillä karsinnat läpi vienyt joukkue. Putken katkaisemista saapuu jo nyt torstaina yrittämään hyvinkin ärsytetty HIFK. Helsinkiläisjoukkue on selkä seinää vasten ja näin ollen on takuu hyvää viihdettä luvassa Sport Gardenissa. Toivottavasti saadaan tupa täyteen ja fiilikset kattoon, kun tuore divarijoukkue esiintyy viimeisen kerran tällä kaudella kotiyleisölleen.

FBC Turun tiedotteesta / UrheiluTurku.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBC Turku ry - logo

FBC Turku - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikielto

Pääsarjojen kurinpitodelegaatio on määrännyt FBC Turun Aaro Ollikaiselle yhden ottelun pelikiellon kontaktista EräViikinkien Matej Penickaan joukkueiden välisessä F-liigan ottelussa maanantaina.

Lue lisää
TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigaryhmässä koronatapaus - viikonlopun ottelut siirtyvät

TPS:n miesten liigajoukkueessa on todettu positiivinen koronatapaus. Altistuneet joukkueen jäsenet on asetettu 10 vuorokauden karanteeniin, joka päättyy sunnuntaina 25. lokakuuta.

Lue lisää
Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Kapteeni Kailiala jatkaa TPS:ssä - superlupaus Vesteriselle pitkä sopimus

Maailmanmestari Miko Kailiala, 27, ja TPS ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen tulevasta kaudesta. Viime kaudella ensimmäiset liiga-askeleensa ottanut nuorten maajoukkuepelaaja Waltteri Vesterinen, 17, on tehnyt TPS:n kanssa 2+1 vuotisen sopimuksen.

Lue lisää
Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

Forsman ja Hyytiäinen vahvistamaan TPS:ää

TPS vahvistuu, kun Juuso Forsman, 23, ja Jani Hyytiäinen, 29, pukevat ensi kaudella mustavalkean pelipaidan ylleen. Molempien sopimus on mallia 1+1 vuotta.

Lue lisää
Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Lauri Stenfors jatkaa TPS:ssä

Maailmanmestari Lauri Stenfors ja TPS ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

Kytöhonka jää sivuun - Raatarilasta FBC Turun uusi päävalmentaja

FBC Turun divarijoukkueen valmennuksessa koetaan nyt muutoksia, kun Santeri Raatarila korvaa Perttu Kytöhongan päävalmentajan paikalla.

Lue lisää