Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Etta piti pisteet Oulussa

Etta piti pisteet Oulussa

Loimun pohjoisen kiertueen toinen ottelu ei kerryttänyt joukkueen pistepussia, vaan Loimu joutuu poistumaan Oulusta yöjunalla kohti Turkua tyhjin käsin. Perjantain otteluun nähden verrattain hyvätasoinen ottelu päättyi kotivoittoon 3-1 (25-23, 25-23, 23-25, 25-20) lukemin.

Etta vei ottelun avauserää alusta lähtien pienelle erolla. Tilanteessa 22-22 Joe Kleinin kädet saalistivat kauden 54. torjuntapisteen ja Loimu pääsi hyvästä asemasta erän ratkaisupalloihin. Se ei kuitenkaan riittänyt, kun kotijoukkueen Anssi Hakala otti ratkaisijan viitan lopussa harteilleen. Ensin Hakala torjui Ossi Rumpusen ja lopuksi vielä eräpallossa Urpo Sivulan hyökkäyksen ja kotijoukkue pääsi juhlimaan avauserän voittoa. 

Toisen erän Loimu aloitti vahvasti ja johti heti alkuhetkillä Ettan aikalisällä lukemin 2-6. Kotijoukkue viritti kuitenkin teknisen aikalisän aikana loppukirin, joka toi erän ensimmäisen johtoaseman tilanteessa 21-20. Erän hallinnasta huolimatta Loimun ote ei pitänyt, vaan Etta vei toisenkin erän kahden pisteen erolla. Pitkälle erätauolle siirryttäessä Loimun onnistujat olivat harvassa. Vain hakkuri Urpo Sivula oli onnistunut omalla normaalilla tasollaan. 

Kolmannesta erästä tuli toisen pelikuva, kun Etta hallitsi sitä Sivulan vireen hieman laskettua, mutta Loimu käänsi lopulta sen voitokseen vaihdosta kentälle päässeen passari Kaius Peltosen ja yleispelaaja Tomi Rumpusen johdolla. Neljännessä erässä Rumpusista myös Ossi syttyi pelaamaan, mutta Sivulan koneesta oli jo polttoaine vähissä ja hän jäi viimeiseksi jääneen erän tehoissa lopulta 4 pistettä pakkaselle.

Loimu ei siis pystynyt lauantaina laittamaan kapuloita Anssi Hakalan johtamien Ettan rattaiden väliin. Hakala oli illan paras pelaaja tehtyään 24 pistettä tehoin +18, vaikka tehtyjä pisteitä löytyikin enemmän Sivulan tilastosarakkeesta (26 pistettä, +12). Hakalan rinnalla hyvin onnistuivat myös joukkueen toinen yleispelaaja Joshua Walker ja passari Jani Sippola. Loimun puolella Sivula teki kahteen ensimmäiseen erään 18 pistettä tehoin +13, mutta hiipui vähän loppua kohden. Hänen lisäkseen hyvin onnistui myös Tomi Rumpunen, joka teki 18 pistettä tehoin +13 ja vastaanotti 67 % tarkkuudella. Joukkueena vastaanotto oli jälleen yksi Loimun kompastuskivistä, kun koko ottelun vastaanottoprosentti jäi 44 %:n lukemiin. Läpi ottelun laskenut vastaanottovire oli viimeisessä erässä enää 30%:n luokkaa.

Oulun ottelu päätti Loimun kiihkeän ottelurumban hetkeksi. Loimun seuraava ottelu on ensi torstaina, jolloin on edessä jälleen kansainvälistä lentopalloa Raisiossa, kun Loimu saa Challenge Cupin otteluun vieraakseen legendaarisen serbialaisen suurseura Belgradin Punaisen Tähden. Mestaruusliigan pariin Loimu palaa maanantaina 8.12., kun Loimu vie sarjan kärkikahinan Turun keskustaan. Kupittaan urheiluhallissa pelattavaan otteluun vastustajaksi saapuu Vammalan Lentopallo Olli Kunnarin johdolla.

Loimun tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Raision Loimu - logo

Loimu - 2014-2015 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014-2015

Ottelut kaudella 2014-2015

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Anssi Hakala

12.5.1984
Tiedot

OssiRumpunen

Ossi Rumpunen

18.4.1989
Tiedot

Tomi Rumpunen

11.4.1987
Tiedot

Jani Sippola

4.5.1990
Tiedot

Urpo Sivula

15.3.1988
Tiedot

Joshua Walker

27.10.1987
Tiedot


Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kahden uuden pelaajan myötä Loimun joukkue on valmis

Kuukauden päästä alkavaan lentopallon Mestaruusliigaan valmistautuva Raision Loimu on kiinnittänyt tärkeitä palasia joukkueeseensa, kun hakkurin saappaisiin löytyi kova pallontappaja lajin suurmaa Brasiliasta ja yleispelaajaosastolle lisää leveyttä kotimaasta.

Lue lisää
Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Loimulle keskitorjuja Yhdysvalloista

Syyskuun lopussa käynnistyvään lentopallon Mestaruusliiga-kauteen valmistautuva Raision Loimu on täydentänyt joukkuettaan yhdysvaltalaisella keskitorjuja Blake Leesonilla.

Lue lisää
Maajoukkuemiehiä Loimuun

Maajoukkuemiehiä Loimuun

Raision Loimu on hankkinut joukkueeseensa kansainvälistä kokemusta syksyllä käynnistyvää uutta Mestaruusliiga-kautta varten yli neljä metriä.

Lue lisää
Loimulle libero Yhdysvalloista

Loimulle libero Yhdysvalloista

Raision Loimu on peluuttanut lentopallon Mestaruusliigassa viime vuosina kotimaisia nuoria liberoja.

Lue lisää
Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Loimulle kaksi uutta sopimuspelaaja

Raision Loimun palapeliä seuraavaa lentopallon Mestaruusliiga-kautta on edennyt ja koossa on nyt kuusi sopimuspelaajaa, kun viimeisimpinä paperinsa allekirjoittivat passari Joel Laakso ja keskitorjuja Eetu Mäki.

Lue lisää
Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Kasper Vuorinen vaihtaa passaamisen valmentamiseen

Raision Loimu on solminut päävalmentajasopimuksen komean pelaajauransa tähän kevääseen päättäneen Kasper Vuorisen kanssa.

Lue lisää